A virágboltban hallottam először a világ legjobb masszázs szalonjáról

Imádom a virágokat, így szívesen is adok ajándékba egy-egy cseréppel vagy csokorral. Én jobb szeretem magam odaadni, mintsem virágküldő szolgálatot választani, bár időnként az is egy jó kisegítő lehetőség lehet.
Nemrégiben egyik kolléganőm születésnapjára készültem, így hát betértem a kedvenc virágüzletembe. Imádok ide járni. Az illatok, a színek azonnal kizökkentenek a hétköznapokból, és a kedves virágkötővel is szívesen beszélgetek.

Az alkalom felvázolását követően már tudta is, milyen csokrot kell kötnie nekem. A kezében a virágszálak néhány perc alatt csodás művészi alkotássá változtak. Míg elkészíti a remekművét, rendszeresen beszélgetek vele. Szeretem, mert mindig jó kedélyű, és rengeteg jó tanácsot, tippet tud mondani különböző témákban, hiszen nagyon sok emberrel találkozik.

Épp emiatt említettem meg neki, hogy masszázs szalont keresek. A talpammal van probléma, nagyon megviseli az egész napos állómunka, amit végzek. Rögtön kiderült, hogy e témában is van tapasztalata, ugyanis a munkájából adódóan neki is rendszeresen szüksége van erre. A hát- és lábfájdalom ellen tökéletes ellenszer, főleg, hogyha nem csak alkalmanként, hanem a rendszeresség elvét betartva vesszük igénybe a kezeléseket.
A virágkötő a Karma Thai Masszázs Szalont ajánlotta. Az elmondásai alapján szimpatikusnak is tűnt a hely, de mondtam neki, hogy mivel én sem egy alkalomra keresek helyet, a szakértelem mellet az is fontos, hogy ne kelljen csillagászati árakat fizetni. Megnyugtatott, hogy ezzel sem lesz gond, itt a legjobbak a talpmasszázs árak Budapest területén.

A csokor elkészült időközben, és elköszöntünk egymástól. Nem akartam halogatni a témát, úgyhogy már rá is kerestem a szalonra, amint hazaértem.
weboldalukon rengeteg hasznos infót találtam. Kifejezetten a talpmasszázsra voltam kíváncsi, így ezt a részt böngésztem, bár rengeteg más típus is elérhető ezen a helyen.

A leírásból kiderült, hogy szolgáltatásuk remekül egyhíti az egésznapos állás, mászkálás okozta fájdalmakat. Egy megfelelő masszázzsal akár egyéb mozgásszervi gondok is orvosolhatók, hogyha az ember nem szeretne rögtön kemikáliákat vagy invazív beavatkozásokat igénybe venni. Ennek örültem, ugyanis a természetes gyógymódok híve vagyok.

Neki is álltam, hogy időpontot foglaljak. Imádtam, hogy nem csak telefonon tudom ezt megtenni, ugyanis utálom a fülemhez emelni a telefonkagylót. A honlap lehetővé teszi az online foglalást. Két szalon közül lehet választani: egy a Király utcában, a másik pedig a Síp utcában található. Mivel az előbbi közelebb van a lakhelyemhez, így arra esett a választásom.

Ezek után a megfelelő masszázs kiválasztása következett, az árak is itt voltak feltüntetve. Meglepett, ugyanis valóban nagyon kedvezőek a talpmasszázs árak, főleg úgy, hogy Budapestről beszélünk. Mivel már itt kiderült, hogy valóban nem kell eladnom a vesémet, rögtön a maximális, 90 perces időtartamot választottam.

Ami kifejezetten meglepett, hogy azt is előre kiválaszthattam, hogy melyik masszőrhöz kérek időpontot! Eddig csakis olyan helyen jártam, ahol ilyen opció nem volt, hanem az a személy végezte a kezelést, akihez épp beosztottak. Ezt nem szerettem, ugyanis hiába egy szalonról volt szó, sokszor előfordult, hogy az egyik masszőr pontosan úgy végezte a kezelést, ahogy az nekem megfelelő volt, míg a másiknak nem sikerült eltalálnia, mik is az én igényeim. Azért az ember nem szívesen ad ki pénzt úgy, hogy nem is biztos, hogy azt fogja kapni, amit várt.

A felsorolt masszőrök mind szimpatikusak voltak. Kedves, mosolygós hölgyek képei voltak előttem, és mindenkinél fel volt sorolva, milyen szabad időpontok közül lehet válogatni.
Nehéz döntés volt, de végül kiválasztottam az egyik masszőrt, és ki is kerestem egy időpontot. Már rögtön másnapra kaptam, így nem kellet sokat várnom.

A következő nap izgatottan készültem. 14:00-ra mentem, de jóval előbb elindultam, nehogy eltévedjek. A fővárosban könnyen eltévedhet az ember, hiába élek itt jó ideje, van, hogy sokat kell bóklásznom, mire megtalálom a úti célomat.
Ezzel most szerencsére nem volt gondom. Az oldalon volt fent egy térképrészlet, ami alapján könnyedén meg tudtam határozni, merre érdemes mennem. A parkolás is könnyen ment, pedig aztán a belvárosban ez hatalmas szó!

Megérkezve kellemes légkör fogadott. A színek, a fények mind nyugtató hatással voltak rám, és a fogadtatás is barátságos volt. A masszőr hölgy már várt, és a weboldalon található képhez hasonló széles mosollyal fogadott, ezzel rögtön megalapozva a bizalmat részemről.

Nem is vártunk sokat, hogy megkezdjük a kezelést. A hölgy jól beszélt angolul, így nem volt nehéz társalogni. Megtudtam, hogy a talpmasszázsnak sokkal több jótékony hatása van, mint azt hittem.
Nem csak a mindennapi stressz enyhítésében és a mozgásszervi gondok kezelésében van szerepe, hanem abban is, hogy a vérkeringést is fokozza, javítja a szervezet ellenálló képességét.
Ezen felül a talpunkon összpontosul minden szervünk idegvégződése, így számos testi baj kezelésében lehet alternatív gyógymód a megfelelő talpmasszázs.

A masszázs megkezdése után hamar ellazultam. Igyekeztem átadni magam az élménynek, hiszen ez is segít abban, hogy a kívánt hatást érjük el. Ez a másfél óra most csak rólam és az egészségemről szól.
Meglepően tapasztaltam, hogy néhány ponton enyhe fájdalmat, nyomást éreztem, amit jeleztem is. Elmondták, hogy ez nem amiatt van, hogy nem megfelelően végzik a masszást, hanem pont a korábban említett idegvégződések miatt. Ha egy problémás szerv idegvégződéséhez érnek, akkor a gondot ez a fájdalom jelezheti. Meglepett, mik ki nem derülnek! Lehet, hogy eljött az idő arra is, hogy egy teljes kivizsgáláson részt vegyek.

Az alapos kezelésnek hála az összes görcs, csomó eltűnt a talpamból a másfél óra végeztével. Már akkor remekül éreztem magam, és láttam, hogy fényévekkel jobb ez a hely, mint amiket eddig próbáltam. Végre egy szalon, ahol a szakértelem és a tapasztalat tökéletes összhangja fogadott!

Kifizettem a kezelést, és el is indultam haza. Olyan voltam, mint a kocsi, amit épp most tankoltak tele. Még a következő napokban is éreztem a pozitív hatást, sokkal energikusabb voltam, mint korábban, amit a kollégák is megjegyeztek.

Nem kellett több tapasztalat ahhoz, hogy a szalon látogatása számomra rendszerré váljon. Azóta minden héten betérek ide. El sem hiszem, hogy mennyit számít a hatása. Ha tudtam volna, hogy ennyit javíthatok az életem minőségén csupán azzal, hogy ezt a csekély összeget és ezt a rövid időt rendszeresen magamra szánom, akkor jóval hamarabb is beiktattam volna.

Imádom ezt a helyet, és bátran ajánlom is mindenkinek. Sok ismerősöm tért már azóta be hozzájuk a szalonok valamelyikébe. Soha nem hallottam az enyémtől eltérő véleményt, így hát bárki talpmasszázs felől érdeklődik, mondom, hogy ne töltse az időt azzal, hogy olyasmit írogat a keresőbe, hogy “talpmasszázs árak Budapest”, mert ennél jobb helyet úgysem fog találni!