A virágokat minden nő szereti?

Sokáig azt gondoltam, hogy erre a kérdésre az egyértelmű válasz az, hogy igen. Később azonban, némileg több tapasztalattal rájöttem, hogy erre sokkal árnyaltabb a valós válasz.

Életem során már sokszor ajándékoztam virágcsokrokat nőknek. Ezt néha személyesen, néha pedig virágküldő szolgálattal tettem meg. Az is megesett egyszer, hogy egy romantikus séta közben leszakítottam egy virágot és odaadtam a szívem választottjának.

Voltak lányok, akik teljesen odáig voltak ettől a gesztustól és jó pontot szereztem náluk ezzel. Persze nem arról van szó, hogy ez elég a hódításhoz, de arra jó volt, hogy közelebb kerüljek a hölgyekhez.

Később azonban rá kellett jönnöm arra, hogy nem minden nő díjazza azt, ha egy virágot leszakítanak. Az igazat megvallva én is szeretem a természetet és mindig ott volt bennem valahol mélyen, hogy helytelen dolog egy virágot elpusztítani csak azért, hogy pár napig egy virágvázában díszelegjen. Mikor egy lány hasonlóan gondolkodott, megkért, hogy legközelebb inkább cserepes virágot ajándékozzak a számára.

A cserepes virág gondolata annyira szimpatikussá vált a számomra, hogy onnantól kedve már automatikusan csak ilyeneket vásároltam és adtam ajándékba a lányoknak. Úgy gondoltam, hogy ezzel megtaláltam a tökéletes megoldást: romantikus hangulatot teremthetek a hölgyek számára, de ugyanakkor a környezetet sem pusztítom teljesen feleslegesen.

Egy barátom mesélte, hogy egyszer úgy járt, hogy a barátnője még a cserépben lévő virágnak sem örült igazán. Persze azért elfogadta és kirakta a lakásába, de szerinte ez már kissé régimódi. Úgy tűnik, vannak nők, akik ezt már idejétmúltnak tekintik. Ezzel persze nincs is baj, csak az a fontos, hogy el kell fogadni illő módon az ajándékot, de közölni kell azt is, hogy legközelebb jobb lenne mondjuk egy doboz bonbont kapni.

A mostani barátnőm szereti a virágokat, így az mindig egy jó választás ajándék gyanánt. Nem rég volt neki egy komoly műtétje, ezért úgy döntöttem, hogy kap tőlem egy különösen szép cserepes virágot, amit még egy belga csokoládéválogatással is kiegészítettem.

A műtétre azért ment el, mert elégedetlen volt a külsejével, elsősorban a mellei miatt. Ezért döntött úgy, hogy szeretne átesni egy olyan eljáráson, aminek a célja a mellnagyobbítás.

mellnagyobbítás

Mikor előállt az ötletével, az elején kicsit aggódtam érte, mert még is csak egy sebészi beavatkozásról van itt szó. Ezért elkezdtem kicsit tájékozódni a klinika honlapján. Itt olvashattam többek között arról az orvosról is, aki a műtéteket végzi. A róla található információk egyből megnyugtattak, mert tudtam, hogy jobb helyre nem is mehetett volna a barátnőm. Egy olyan orvosról beszélhetünk itt, aki már több évtizede foglalkozik plasztikai sebészettel. Az oldalon az is kiderül, hogy több alkalommal is publikált már tudományos témákban, továbbá előadásokat is szokott vezetni. A rendszeres külföldi továbbképzéseken történő részvétele szintén azt mutatja, hogy a folyamatos fejlődés kiemelkedő fontossággal bír az itt praktizáló orvos számára.

Egy ilyen klinika esetén a szaktudás mellett szintén kiemelten fontos az is, hogy milyen eszközökkel is dolgoznak. Ebben a tekintetben is teljesen megbízható ez a plasztikai sebészet, hiszen csak is a legmagasabb minőségi szintet elérő implantátumokkal, töltőanyagokkal és egyéb segédeszközökkel dolgoznak itt.

A honlapon minden itt végzett műtétről részletes leírást kaphatunk. Gyakorlatilag itt szinte az összes szépészeti beavatkozást elvégzése lehetséges. A barátnőmmel mi alaposan átolvastuk, mit is jelent a mellnagyobbítás egészen pontosan, hiszen ez a műtét várt Őrá is.

Az eljárás egyébként többféle módon is történhet: implantátummal, saját zsírral vagy a kettőnek az egyszerre történő alkalmazásával. A barátnőm esetében a saját zsírral történő feltöltéses eljárás volt a megfelelő megoldás, ami az első vizsgálatok és a konzultáció után döntöttek el.

A műtét során – köszönhetően a szakértelemnek, a tapasztalatnak és a kiváló eszközöknek – a páciens zsírsejtjeit képesek úgy kinyerni a zsírpárnából, hogy azokat ne érje semmilyen károsodás. Ilyen módon azok alkalmasak maradnak arra, hogy felhasználhassák a mellek alakjának és méretének a változtatására.

A barátnőm igen szerencsés, hogy alkalmas erre az eljárásra, hiszen ennek van egy hatalmas nagy előnye az implantátumokkal szemben. A szilikont ugyanis – igaz, sok idő elteltével – cserélni kell. A kedvesem alkatának köszönhetően azonban volt elég zsírpárnája ahhoz, hogy ez a műtét problémamentesen elvégezhető legyen.

A műtétet természetesen altatással végezték el és maga a sebészeti ellátás egynapos volt. Az első lépés az volt, hogy egy módszer segítségével rést alakítottak ki a melleken található bőr alatt. Ez a rés lesz a helye, a már kinyert zsírnak. A zsírt a feltöltés előtt a szakmai követelményeknek megfelelően ülepítették, mosták, centrifugálták és szűrték. A zsírnak a dúsítása is megtörténik a feltöltés előtt, ha a zsír minősége nem elég megfelelő az eljárás tökéletes végrehajtásához.

A műtét árában egyébként benne volt egy speciális melltartó és egy szorító ruházat is, melyek elősegítik a beavatkozást követő gyógyulást. A kezdő árakat megtalálhatjuk a honlapon is. Ezekre úgy kell tekinteni, mint kiinduló árakra, hiszen a műtét összetettségétől függően ezek változhatnak is.

A beültetett zsír gyógyulási ideje általában három és négy hét között van. Ennyi időre van szükség ahhoz, hogy tökéletesen működőképesek legyenek és a vérkeringésük is teljesen rendben legyen. Ebben az időszakban óvni kell a melleket. Például nem szabad például rájuk feküdni alvás közben. Tartózkodni kell attól is, hogy a mell-, a kar- és a mellizmokat megterheljük. A zsírt adó bőrfelületek gyógyulása időben némileg eltér a fentitől: itt akár 4-6 hétnek is el kell telnie ahhoz, hogy semmilyen nyom ne maradjon a műtét után. Az orvos azt javasolta a páromnak, hogy ezeket a területeket alaposan ápolja és hidratálja.

A műtétet követően semmiféle komolyabb szövődményt nem lépett fel. Csak kisebb véraláfutások keletkeztek, de ez teljesen normális egy ilyen beavatkozást követően. Ezek a véraláfutások pár nap elteltével maguktól el is tűntek, mintha ott sem lettek volna. Az orvos elmondta, hogy fertőzésekre és gyulladásokra minimális az esély, hiszen a műtét alatt végig fennáll az antibiotikumos védelem is.

Fontos, hogy ha egészségpénztáron keresztül szeretnénk fizetni, akkor azt még a konzultáció során jelezni kell. A weboldalon láthatjuk az összes olyan egészségpénztárt, akikkel ez a plasztikai klinika szerződésben áll. A barátnőmmel részben saját költségből, részben pedig egy egészségpénztár igénybevételével fizettük ki a műtétet.

A műtétet és a gyógyulást követően elmondhatom, hogy a barátnőm tökéletesen elégedett az eredménnyel. Már bánja, hogy nem szánta rá magát előbb erre a megoldásra. Hatalmas megkönnyebbülés a számára az, hogy végre olyan mellekkel rendelkezik, amiket mindig is szeretett volna. Ezt ennek a kiválóan végrehajtott mellnagyobbító eljárásnak köszönheti. Számomra is nagy boldogságot jelent, hogy láthatom az elégedettségét az arcán.