A virágot is és a gyógynövényes krémeket is nagyon szeretem

A virágok iránti rajongásom, azt hiszem, nagymamám virágoskertjében kezdődött. Aztán érdekes módon jó ideig felnőttként sem lett a rajongásból és hobbiból hivatás, csak néhány éve. Valamiért kellett ahhoz idő, hogy beérjek. Illetve sok olyan fenntarthatósági és környezetvédelmi szempont merül fel a virágokkal kapcsolatban, amit sokáig aggasztónak találtam – ugyanakkor mostanra azt érzem, megtaláltam ezekre a kérdésekre a megfelelő válaszokat, és így teljes bedobással csak a munkára, az alkotás örömére koncentrálhatok. Amúgy is szeretem szép dolgokkal körbevenni magam, de virágokkal dolgozni mindig öröm, egyszerűen hatalmas inspirációt nyújtanak számomra, igazi kreatív közeg teremtődik meg, ha virágok közelében vagyok. Így hálás vagyok, hogy olyan munkát végezhetek, ami a szenvedélyem is egyben. Az én életem így kerek.

A gyógynövények iránt is nagy az érdeklődésem. Egyik kedvenc webshopom a Herbiovit, ahol gyógynövényes krémeket és egyéb kiváló termékeket is megkapok. Nagyon örülök, hogy megismertette velem egy kedves barátnőm ezt az online áruházat, ugyanis azóta rendszeresen vásárolok innen, és mindig nagyon meg vagyok elégedve a termékeikkel. Minőségben, hatóanyagaikat tekintve első osztályúak, ráadásul a cég nagyon fontos állásfoglalást tesz több szempontból is. Láthatóan fontos számukra a környezetvédelem és a mesterséges anyagok kerülése, mert termékeik mindegyike 100 %-ig vegán, állati eredetű dolgoktól mentes. Ezen felül kozmetikumaik minősítéssel rendelkező natúr termékek, nem tartalmaznak ásványi olaj alapú összetevőket, valamint szintetikus színezőket és illatanyagokat sem, amely egy tudatos bőrápolónak fontos szempont lehet. Emellett aki az állatok védelmében vegán életmódot él, azoknak is nagyon jó, hogy van egy olyan márka, ami elérhető áron kínál minőségi alapanyagokat tartalmazó termékeket (például fekete nadálytő krém), amelyek nem csak a bőr általános simaságának, ápoltságának fenntartásában segítenek, hanem speciális problémák esetén is kiválóan használhatóak.

Már párom nagyszüleit, szüleit és az én családomból is pár embert volt lehetőségünk megajándékozni ezekkel a termékekkel, ugyanis én így vagyok teljesen nyugodt, hogy természetes kozmetikumokat, gyógymódokat vetnek be a problémáik ellen. Bizony amikor a visszerekről van szó, húzódó, gyulladt, vizesedő lábról, akkor nagyon nagy segítség tud lenni egy tápláló, gyulladáscsökkentő krém. Ráadásul ár-érték arányban is verhetetlenek szerintem. De nem csak ilyen panaszok esetén találhatunk jó megoldást, hanem többféle problémára kínálnak megoldást az oldal különböző gyógynövényes krémei, mint a már említett fekete nadálytő krém. Érdemes őket kipróbálni!