Arany buddha szobor és nepáli füstölő azoknak, akik allergiásak a pollenre

Van egy unokatestvérem, aki nagyon bele van zúgva az ázsiai kultúrába, de nem csak a filmekbe és az ételekbe, mint sokan mások. Őt sokkal inkább a vallás, a mindennapi élet érdekli. Ázsiai a miénktől teljesen különbözik, sokkal nagyobb szerepe van a spiritualitásnak, igyekeznek úgy élni az életüket, hogy az újjászületéskor újra jó helyre szülessenek, hisznek a karmában és a reinkarnációban. Sokat meditálnak, ami szerintem egy tök jó dolog.

Nos, ennek az unokatestvéremnek a születésnapjára úgy döntöttünk, hogy egy arany buddha szobor lesz a legjobb ajándék. Mivel allergiás a virágokra, valami keleti, érdekes dolgot szerettünk volna keresni, ami talán helyettesítheti a szokásos virágcsokrot.

Kicsit szomorú vagyok, hogy allergiás a virágokra, hiszen nekem pont virágüzletem van, de sajnos nem tudunk mit csinálni sajnos ez előfordul.

Amikor az arany buddha szobor rendelésével foglalatoskodtam, akkor találtam egy cikket arról, hogy az egyes buddha szobroknak más- és más a jelentése. Ezt eddig nem tudtam, de Ő biztosan tisztában volt vele. Örülök, hogy a nepalitermekek.com oldalon kezdtem el szobrot keresni, mert ha nem olvasom el a cikket a buddha szobrokról, nem tudtam volna jelentés szerint választani ajándékot.

Nem tudtam, hogy ennyi buddha szobor van, és azt meg főleg nem, hogy mindegyik valamilyen jelentéssel bír. Vannak, amik kifejezetten a meditációhoz köthetők, de van, amelyiknek úgy tartják, hogy az energiái jókedvet és bőséget hoznak, mások távol tartják s nem tudást és van olyan is, ami a párkapcsolatokban hoz szerencsét.

Sokat vacilláltam a nevető és a gyógyító Buddha között, de végül úgy döntöttem, hogy a nevető Buddhát választom, ami, mint megtudtam, a bőséget és a jókedvet jelenti.

Mikor az arany buddha szobor már a virtuális kosaramban volt, akkor vettem észre, hogy ezen az oldalon lehet teákat, hangtálakat és füstölőket is venni. Nagyon sok mindent árulnak itt, nem is néztem mindent végig. A füstölők rengeteg illatban kaphatók, így virág helyett ezt vettünk az unokatestvéremnek. Erre nem allergiás, és sokéig használhatja is a kellemes illatú füstölőket.

Örülök, hogy rátaláltam az oldalra.Sokat tanultam a buddhákról, és megtaláltam itt a tökéletes ajándékot is.