Bár virágot nem, de minden mást megtalálhatunk ezen a webshopon

Édesapám mindig is nagy kertész volt. Amíg még együtt éltek az anyámmal, az ideje nagy részét mindig a kertben töltötte. Ez volt az ő kis szentélye. Sokan csak hobbiként látnák a kertészkedést, apámnak azonban ez már az élete volt. Meg is látszott a befektetett munka minden tavasszal. Ahogy belépett az ember a kapunkon, egy csodaszép szín kavalkád fogadta. Voltak itt nárciszok, leanderek, tulipánok, pont mint a mesében. Van is egy kép édesapámról, ahogy a kerti tava előtt áll és mosolyog. Annyira egyszerű és őszinte ez a mosoly, hogy mindig jókedvre derülök én is, ha ránézek.

Számomra mást jelentenek a virágok. Én nem vagyok nagy kertész, de ha éppen eljön egy ünnep ideje, akkor nagyon szeretek a páromnak a legkülönfélébb virágokból összeállítani csokrokat. Az egyetlen rész, amit nem szeretek benne, az az, hogy el kell mennem a virágboltba és sorba kell állnom. Azért annyira zavaró ez számomra, mert már régóta minden más bevásárolni valót a www.expresszbolt.com címen, online rendezek le.

Pár hónappal ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fog tetszeni a webes vásárlás, de a www.expresszbolt.com annyira könnyen használható volt, hogy muszáj volt lecserélnem a régi módszereimet. Először is, nagyon tetszett, hogy milyen vagány érzése van a designnak. Mintha fiatalokra lenne tervezve. Egy új generációra, akik már bátran nemet tudnak mondani a folyamatos sorban állásra és az órákat elvevő keresgélésekre, amik általános jellemzői a boltoknak.

A www.expresszbolt.com oldalon keresnünk sem kell a kedvező ajánlatokat, mivel amint belépünk, elsőként vannak felsorolva az aktuális akciók, egy diavetítés keretében. Itt megtudhatjuk, hogy éppen melyik termékfajtákból érdemes vásárolni. Tehát, ha azt látjuk, hogy jelenleg a kerti segédeszközökön vannak nagyobb kedvezmények, akkor már tudhatjuk, hogy miket érdemes megnézegetni. Külön jó, hogy az oldal szinte mindig kitalálja azt, hogy mire van szüksége az embernek. Például most, hogy tavaszodik, nagy könnyebbség, hogy a kerti felszereléseket olcsóbban tudom megszerezni.

Ha azonban konkrétan egy terméket keresünk, akkor sem kell kétségbeesnünk, mivel erre is egy egyszerű megoldást kínál a www.expresszbolt.com webshop. A bal felső sarokban található egy nagyító ikon. Erre rákattintva rá tudunk keresni az adott termék nevére. Ha nincs meg a pontos megnevezése, akkor sincs semmi baj, próbáljuk beírni azokat a részeket, amire emlékszünk és nagyon nagy eséllyel meglesz az, ami után éppen kutatunk. Nekem még sosem okozott gondot a kereső használata, pedig nem vagyok túlságosan tájékozott a számítógépek terén.

Persze az is nagyon fontos, hogy könnyedén megtaláljuk a termékek árát. Sokszor, ha a boltban vásárolunk, ezzel szokott elmenni a legtöbb idő, mert éppen áthelyezték az adott terméket egy másik polcra. Ilyenkor mindig keresni kell egy kollégát, aki ugyanúgy nem fogja rögtön tudni, hogy mennyibe kerül. A www.expresszbolt.com oldalon azonban jól láthatóan ki van írva minden ár, a termékek képei alatt. Ha az akciósra vagyunk kíváncsiak, az sem fog különösebb fejtörést okozni, mivel az eredeti ár alatt található meg mindig, nagyobb betűmérettel, kiemelve.

A vásárlás menete pedig sokkal egyszerűbb, mintha boltban vásárolnánk, ha egyszer megtanuljuk a menetét. Elsőként bele kell helyeznünk minden általunk megvásárolni kívánt terméket a virtuális kosarunkba. Ezt leellenőrizve a fizetés felületére lépünk át, ahol meg kell adnunk az adatainkat és a fizetési módot. Ha ez pedig megvan, akkor nincs semmi dolgunk, be is fejeztük a vásárlást.