Egy anyának nem biztos, hogy a virág a legjobb ajándék

Minden ember más. Minden nő más. Van, akinek mindig, minden körülmények között a virág az első. Talán olyan is van, akinek sohasem. De arra kellett rájönnöm, hogy az anyaság nagyon megváltoztathatja az embert. Igen. Még egy jó barátnőm, Judit is, akivel mindig virágot adtunk egymásnak (furcsán is néztek minket felső tagozaton meg gimiben, az biztos, két lány, aki mindig virággal lepi meg egymást!), nagyon megváltozott. Amikor legutóbb láttam, odaadtam egy gyönyörű csokrot, ő halványan elmosolyodott és utána azt mondta: legközelebb légyszi egy csomag pelust adj!

Mit mondjak, nem esett jól, de megfogadtam a tanácsát. A következő keresésem témája egy bugyipelenka webshop volt. Megtaláltam a Lord Shopot, ahol saját márkás pelusokat árulnak. Na most én nem értek ehhez témához nagyon, nem vagyok anya, de azt megtudtam, hogy van különbség a bugyipelus és a “rendes” között. Leginkább az, hogy hogyan adjuk fel a gyerekeknek: a bugyipelust könnyedén rá lehet csúsztatni az izgő mozgó, mászó, álló gyerekre is, de az is igaz, hogy le kell vennünk róluk a nacit vagy harisnyát, anélkül nem megy.

Szóval keresgéltem, de meg kellett tudnom, milyen nehéz a barátnőm gyereke, mert a pelenkák súly alapján vannak, nem életkor alapján. Ezt sem tudtam előtte.

Személyesen most nem tudom átvenni a bugyipelenkákat, de a házhozszállítás úgyis kényelmesebb lehet, tudok egyeztetni a GLS futárral, hogy otthon vagyok-e. Nem tudtam, hogy bízzak-e ebben a bugyipelenka webshopban, mert előtte még nem vásároltam tőlük, de úgy gondoltam, lesz, ami lesz, megrendelem és utánvéttel kifizetem. Készpénzt is elfogadnak, és bankkártyát is. Legközelebb pedig lehet, hogy fizetek online bankkártyával vagy banki utalással. És akkor a 200 Ft-os felárat is meg tudom spórolni, ami az utánvét extra költsége.

De ha már pelenkát választok, nyilván körülnézek, mit lehet még ebben a Lord Shop nevű webshopban venni. Találtam férfi és női kozmetikai cuccokat, voltak borotvák, a pelenkák mellett más gyerek dolgok, szappanok, egészségügyi tartozékok felnőtteknek is, minden féle.

Egy ismerősöm mondta, hogy érdemes lehet a pontgyűjtő akciójukra is feliratkozni és hogy nézzek rá a túrajáratukra is, mert ott alacsonyabb végösszegnél is ingyen hozzák ki az árukat.