Egyedi póló egy virágosnak is kell, még ha munka célra is

A virágboltom elég jó helyen helyezkedik el ahhoz, hogy állandó forgalmam legyen. Van a közelben iskola, temető és templom is, hogy csak néhányat említsek a legfőbbek közül, amik miatt az eberek be szoktak térni hozzám virágért. De vannak szenvedélyes növénytartók is, akiknek néha kell tápszer, permetanyag, netán valamilyen gondozási segédeszköz. Minden nagyon szép és jó, de valahogy egyvalamit hiányoltam mindig is: az arculatot. Én is csak egy vagyok a virágosok közt, nincs semmi különös a boltomban. Ezért döntöttem el, hogy ezen változtatni fogok! Új megjelenés, új logó, egyedi póló, és onnantól kezdve nem csak egy virágos leszek, hanem A virágos! Igen ám, de ennek voltak akadályai, és a tervezés volt még a legkevesebb.

Szerencsémre annak idején volt egy pasim, aki dizájner volt, és ő megtanított egy csomó hasznos dologra, többek között grafikus programok kezelésére, vektoros rajzolásra, ilyesmire. Úgyhogy csak fel kellett frissítenem az emlékeimet, és belevetni magam a tervezésbe. Nem is tartott nagyon sokáig megtervezni az új táblát a bejárat fölé, és annyira belejöttem, hogy még bentre is rajzoltam néhány dekorációt, ami tovább növelte az egységesség és az összeszedettség látszatát. Az új logóm megtervezése már feladta a leckét, de még valahogy ezzel is megbirkóztam. Viszont azzal, hogy egyedi póló formájában is megjelenjen, már nem volt könnyű dolgom. Azon is elgondolkodtam egy ideig, hogy hímeztetni kéne, de amikor megláttam, hogy mennyibe került, inkább maradtam a póló nyomtatásnál. Végül is csak arra kell, hogy itt legyek benne az üzletben, arra a célra pedig tökéletes az egyszerűbb is. Szóval keresgéltem, nézelődtem, árakat és táblázatokat elemeztem, de nem tudtam dűlőre jutni.

Egyszer aztán a férjem este azzal fogadott, hogy ő is beszállna a kutatásba, legalább egy kicsit. Talált is egy egyedi póló nyomtató céget, akik szerinte nagyon barátságosak és a weboldaluk is nagyon egyszerűen használható, érdemes lenne vetnem rá egy pillantást. Bekapcsolta a számítógépet, és kikereste nekem a felfedezését, én pedig el kell, hogy ismerjem, most tényleg valami jóra sikerült bukkannia! Valóban igazán szimpatikus céget sikerült találnia, ráadásul az egyedi póló készítés sem volt olyan drága, mint máshol. A kiszállítás pedig csak a hab volt a tortán, így legalább egyből az üzletbe tudtam rendelni, nem kellett érte szaladgálnom. Csupa-csupa pozitív tulajdonság! Szóval nem is húztam tovább a dolgot, regisztráltam és megrendeltem 10 példányban az egyedi póló tervemet, egy olyan színű pólón, ami a leginkább passzolt az új arculathoz.

Nem kellett nagyon sokáig várnom, értsd: nem teltek el hosszú hetek, és már csörgött a telefonom, hogy itt a futár, vegyem át a küldeményt. Nagyon izgatott voltam, de feleslegesen, ugyanis az elkészült pólók egészen kiváló minőségűek lettek! Gyorsan bele is bújtam az egyikbe, így az arculatváltás első lépése már meg is történt. Mondanom se kell, az új egyedi póló rengeteg dicséretet kapott a vevőktől, és amikor végre a többi látványelem is elkészült, akkor lett csak igazán egységes az üzlet kinézete. Így vált a kis virágboltom a településen A virágbolttá, egy modern, tudatos és fiatalos vállalkozássá.