Ennek az autószerviznek simán lehetne virágot küldeni

Gyakran ajándékozunk virágot egymásnak, hogy azzal fejezzük ki az érzéseinket. Egyesek még arra is figyelnek, hogy melyik virággal mit fejezhetünk ki, ugyanis mindegyik virág jelképez valamit. Ott van például a babér, ami a sikert, a dicsőséget jelképezi. Nem véletlen, hogy a győztesek fejére régen babérkoszorú került. Megemlíteném a rózsát is, mely a szerelmet jelképezi, ezért is kapják gyakran a hölgyek ezt a virágot a párjuktól. És akkor ott van még a rózsacsokor, mely kiválóan alkalmas arra, hogy kifejezzük vele a hálánkat. Ha tehettem volna, én is többek között ezzel fejeztem volna ki a hálámat az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. munkatársainak. 

Mikor tanulom már meg, hogy ne hagyjak mindent az utolsó pillanatra? Ha mindig ilyen szerencsés vagyok, akkor talán sosem.


Történt ugyanis, hogy nem túl megfontolt autó tulajdonosként, az utolsó pillanatra hagytam a gumicserét. Nem is az ezzel a baj, hogy az időjárás már javában igényelte volna az évszaknak megfelelő gumit, hanem az, hogy nem csak én vagyok az egyetlen trehány autós ebben az országban. Már lelki szemeim előtt láttam, hogy hosszú sorok várnak rám, mire elintézem a gumicserét. Ez várt volna, ha nem találom meg a https://www.metaautoszerviz.hu/ oldalon az online időpont foglalás lehetőségét. Szuper lehetőség arra, hogy elkerüljem a sorban állást. Nem is vacilláltam tovább, rá is kattintottam. Szerencsére le tudtam csapni egy egész közeli időpontra, úgyhogy megspóroltam magamnak a hosszas várakozást, sorban állást. El se hittem, hogy ilyen szerencsés vagyok.

A kocsi jó kezekben, én meg igazi kényelemben

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz - Méta Autószerviz Kft.
Télen téli gumi, nyáron nyári gumi. Hiszen az autónknak is megjár a megfelelő “lábbeli”.

Néhány nap múlva az időpontom előtt néhány perccel már be is gurultam a szervizhez. Mivel korábban még nem jártam ott, meglepően konstatáltam, hogy milyen tisztaság és rend uralkodik a szervizben. A váróban pedig klíma biztosította a kellemes levegőt. Ingyenes wifi is rendelkezésre állt, szóval az időt is könnyedén elütöttem. Simán válaszolhattam néhány fontosabb e-mailre, amíg a gumikat cserélték. 

Piaci árakhoz igazodva

Ilyen kiszolgálás után azt gondoltam, hogy na majd egy vagyont hagyok ott, mert persze az árakat nem is néztem a weboldalon, annyira megörültem az időpont foglaló rendszernek. Pedig halkan megjegyezném, hogy fenn vannak az árak a honlapon is, szóval nem árulnak zsákbamacskát. Úgy voltam vele, ha jóval többet is kell fizetni, akkor is megéri, mert már eléggé a körmömre égett a dolog. Végül kellemesen csalódtam, nagyjából hasonló összeget fizettem, mint máshol, pedig nem mindenhol van ekkora kényelem. Mindenképpen feljegyeztem magamnak, hogy ezentúl csak az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft-nél intézem a gumicserét, sőt lehet, hogy a jövőben más problémával is hozzájuk fordulok majd. Hiszen időpontot nemcsak abroncs cserére lehet foglalni, hanem klímatöltésre, defektjavításra és futómű beállításra is. Igaz, megérdemelénk a legközelebbi alkalommal a rózsacsokrot, ahelyett valószínűleg mással fejezem inkább ki a hálámat, mert nem tudom, hogy férfiként mennyire értékelnék a virágot.