Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer és a kis családi virágüzlet története

Minden akkor kezdődött, amikor a nagyszüleim házassági évfordulójához szerettem volna virágcsokrot vásárolni. Ők vidékről származnak, így az aranylakodalmukat is ott tartottuk. Nem szerettem volna a virágokat utaztatni, így a legegyszerűbb az volt, ha a helyszínhez közel keresek egy virágboltot. Egy nagyon kicsi üzletre esett a választásom, mert már kívülről is igazán megnyerő látvány fogadott.

Amikor beléptem, majdnem tátva maradt a szám, ugyanis a sok csodálatos virág mellett három különböző fagylaltgépet pillantottam meg. Mint utóbb kiderült a Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldaláról. Először azt gondoltam rossz helyen járok. Még soha nem találkoztam fagylaltgéppel virágüzletben.

Gondoltam magamban, ha már itt vagyok egy virágboltban, ahol fagylaltgépek is vannak, akkor természetesen veszek egy csavart fagyit is, sőt ha van lehetőség csomagoltatni, akkor viszek a többieknek is. Jól fog esni a nagy készülődésben.

Elmesélte a tulajdonos, hogy egy másik elektronikai eszközt keresett, amikor is rábukkant az rdealer.hu oldalára. Ott elkezdett keresgélni, és rátalált a Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer részre. Meglátta az első három találatot, amik akcióban voltak. Habár használtak voltak, de még is teljes mértékben új állapotúak, és nagyon jó minőségűek. 

Azóta már én is rákerestem az rdealer oldalára azon belül is a Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer -re, hogy megismerjem ezt a felületet is. 145 darab terméket találtam csak ebben az egy kategóriában, ami szerintem azt tükrözi, hogy igencsak széles a választékuk. A fagylaltgépek mellett találhatunk shake keverőket, jégkása készítőket, lágy, csavart fagylalt készítő gépeket, jégkrém pultokat, és italadagolókat is. Bár való igaz, azért egy fagylaltgépnek megvan az ára, de az oldalon abszolút korrekt áron érhetőek el a termékek.

E mellett egy új gép vásárlása esetén a vállalkozás egy év garanciát vállal. Használt gép vásárlása esetén 3 hónap a garancia, amelyet a cég telephelyén lehet érvényesíteni, ezáltal a rendelés és a termékek állapota teljesen korrekt és megbízható. Nem mellesleg, a vállalkozás immár kettő telephellyel is rendelkezik. A cég szállítást is vállal igény esetén. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy felvegyük a kapcsolatot a vállalkozás egyik szakemberével, és megbeszéljük a pontos feltételeket.

A több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás az évek során a kereskedelmi és vendéglátóipari gépektől eljutott a kiváló minőségű új, olasz gyártmányú gépekig, amelyeket éttermek és fagyizók is rendszeresen használatba vesznek. És még egy kisebb érdekesség kedvéért: a vállalat nem csak a forró nyarak gépeire szakosodott, hanem raktárukban pizzakemencék, mérlegek, robotgépek, húsipari gépek, sütőipari gépek, illetve még nagy, konyhai és kereskedelmi gépek közül is választhatunk.

Az egyik személyes kedvencem az oldalon az a Taylor asztali frappé, shake és jégkásagép, amit használtan, de újszerűen lehet megvásárolni teljesen jó állapotban, ráadásul nem is olyan magas áron. A gép több funkciós, ezért alkalmas frappe, shake, és jégkása elkészítésére is. Elgondolkodtam, hogy szerintem tökéletesen megállná a helyét, akár egy családi háznál is. Hm.. Megbírnám szokni, ha minden nyári reggelemet egy jó shakekkel indíthatnám.