Férfiaknak nem illik virágot adni

Közeledett a barátom születésnapja, én pedig egyre tanácstalanabb lettem ajándékozás tekintetében. Ő mindig virágot szokott nekem küldeni minden jeles alkalomra. Sokszor valóban látszik a csokrokon, hogy egyedi, különleges darabok, amelyek gondosan lettek összeállítva.

Na én mit vegyek neki, egy férfinak csak nem adhatok virágot! Ezután arra gondoltam, hogy a kedvenc parfümjéhez megveszem a tusfürdőt, de annak horribilis az ára! Ennyiért még én is elkészítem!

Jobban belegondolva, ez nem is tűnt annyira rossz ötletnek! Némi keresgélés után rátaláltam a pipereporta.hu szappan alapanyag bolt webáruházára, ahol teljesen véletlenül még volt is olyan illatolaj, amilyet kerestem! Tisztában voltam vele, hogy az általam elkészített szappannak nem lesz ugyanolyan illata, mint a tusfürdőnek, de addigra ezt már nem is bántam, mivel örültem, hogy valami egyedi és kézzel készített ajándékot adhatok. Erre tessék!

A szappan alapanyag bolt persze nevéhez hűen elsősorban alapanyagok vásárlására lett létesítve. Az illatolaj és színezék csak kiegészítők, ezekkel később is meg tudunk ismerkedni, ha már van egy jó alap szappan receptünk. A pipereporta.hu-n találunk ehhez oktatóvideót, ezenfelül egyes termékek esetében a javasolt adagolás is fel van tüntetve, ezért a kezdők sem tudnak nagyot hibázni.

Ezen felbuzdulva meg is rendeltem a szükséges alapanyagokat és az illatolajokat a pipereporta.hu-ról. A személyes átvételt választottam, és hamarosan jelezték is, hogy vár a csomagom az üzletükben. Itt nagyon kedvesek voltak, és pár további kérdésemre is válaszoltak.

Így végül még épp időben sikerült elkészítenem a kézműves szappant a páromnak, aki szerint ez sokkal jobb illatú, mint bármilyen virág vagy bolti termék.