Gasztro rendezvényre is kell a virágos dekoráció

Azok a nők, akik azt mondják, hogy nem szeretik a virágokat és nem szeretnek virágot kapni nagy eséllyel kamuznak. Minden hölgynek jól esik néha, ha akár egy csokor vagy egy szál szép virágot kapnak szerelmüktől, családtagjaiktól, barátaiktól, vagy egy titkos hódolójuktól. Egy-egy csokor összeállítása előhívja a kreativitást az emberből, hiszen a számtalan színű és formájú virágokból ezerféle variációt lehet alkotni. Én már csak tudom, hiszen egy belvárosi virágboltban dolgozom már több, mint húsz éve. Ez a szenvedélyem, ez az, amit szeretek csinálni és ami mindig is érdekelt, így borzasztóan szerencsés vagyok, hogy ebben dolgozhatok minden nap. Foglalkozunk virágküldéssel, rendezvények virágdekorációjának elkészítésével, és napi szinten kisegítünk sok fiatalembert, hogy kiengesztelje, vagy csupán meglepje kedvesét.

Valamikor múltkor egy gasztro rendezvény lebonyolításában segítettünk, ahol egy újonnan induló vállalkozás mutatta meg magát nekünk. A cég ehető virágokat árusít, így amellett, hogy a fogások is ezek köré épültek, a dekorációt is csak virágokkal szerették volna kivitelezni, de azt természetesen már nem ehető növényekből. Szinte már minden készen állt, folyamatosan szállították el tőlünk az elkészült díszítő elemeket, azonban egyik nap feldúltan léptek be a szervezést segítő kollégák, és látszott, hogy valami nincs rendben. Elmesélték, hogy a cég, ahonnan a különböző szervírozó tálakat és más eszközöket rendeltek a vendégfogadáshoz, nem tudja időben kiszállítani az árukat, ez pedig igen csak bajba sodorja az egész eseményt, így két nappal az időpont előtt. Javaslatot tettem nekik, hiszen van egy cég, akit mindig ajánlok, ha valamilyen gasztronómiai rendezvényről van szó, hiszen nagyon megbízhatóak és szuper a kínálatuk.

Hunnia-Kristály Kft. - Vendéglátóipari nagykereskedés

Ez a cég nem más, mint a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés. A vendéglátó ellátó 1994-ben alapult, azóta pedig már egy budapesti és egy debreceni üzlettel is rendelkezik, valamint egy mindig elérhető, országos szállítást vállaló webáruházat is magukénak tudhatnak. A cég azzal a céllal alakult meg, hogy minél több vendéglátó egységet kiszolgáljanak korszerű, a számukra szükséges jó minőségű és időtálló vendéglátóipari eszközökkel. Legyen szó akár egy étteremről, hotelről, kávézóról, vagy egy iskolai menzáról, ők mindenkinek az igényét ki tudják elégíteni, hiszen az extravagáns fine dining stílusban használt tányéroktól kezdve a négy termékből álló menzás tányércsomagon át minden megtalálható kínálatukban. Megválogatják azonban termékeik minőségét, hiszen HORECA minőségű olasz, svájci, lengyel és német termékeket forgalmaznak.

Országszerte szállítanak két futárcéggel is, azonban üzleteikben van lehetőség a termékek személyes átvételére is. Ez pont kapóra jött a rendezvény szervezőinek, hiszen mihamarabbi megoldásra volt szükségük, így még aznap el tudtak látogatni a cég budapesti üzletébe, ahol szerencséjükre mindenből volt készleten, amire szükségük volt, és a dolgozók szívesen segítették ki őket egy ilyen vészhelyzet során.

Ennek hála pár nap múlva zavartalanul folyhatott az esemény és hatalmas sikernek örvendtek a beszerzett konyhai eszközök. A virágos dekorációnkkal pompásan mutatott a helyszín és a rendezvényt szervező cég teljes mértékben elégedett volt. Aznap még befutott hozzánk egy munkatárs pár éthordóval, amelyek sok-sok finomságot rejtettek, és ezzel kívánták megköszönni, hogy megmentettem őket a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés segítségével.