Hagyományosság kontra nonbinaritás

A párom és a barátnője olyanok, mint ég és föld, mint a fekete és a fehér mindenféle tekintetben. A barátnőm szereti a hagyományos dolgokat, a párkapcsolatunkban is, például ha virággal lepem meg, apró ajándékokkal kedveskedek neki, amik amolyan “lányregényes” apróságok, míg a barátnője (aki egyébként nekem is nagyon kedves barátom egyben) nemhogy nem várja ezt el a pasijától, hanem kifejezetten utálja. Vannak ilyen lányok, de szerintem ez teljesen rendben van. “Csajosan” öltözködni sem szeret, és nem tudna örülni egy szál virágnak, pláne nem egy csokornak, mert ő ilyen és kész…

Nagyon jól kijönnek, néha csak viccesen cukkolják egymást a másik (számukra szélsőségesen sztereotip) szokásai miatt. Az én párom például sminkelni is nagyon szeret, el nem indulna itthonról úgy, hogy nem dob fel valami sminket az arcára, míg – mondanom sem kell – ebben sem egyeznek Rebekával, a barátnőjével. Viszont tudott neki, Rebeka számára is vonzó dolgot javasolni egyszer: a Florence BIO arctonik 250 ml – Florence® Biokozmetikumok használatát. Na ebben egy követ fújnak!

Azért írtam így le mindenestül a nevét egy terméküknek és magát a gyártót, hogy rájuk kereshessetek szó szerint, mert úgy vagyok vele: ha két ennyire különböző embert ennyire összeterelt valaminek a feltétlen szeretete, és napi használata, az igazán jó termék, és termékcsalád lehet! Hisz valóban, nem túlzok, ez az első dolog, amiben megegyeztek, hogy mindkettejük életének kihagyhatatlan része “mostantól”. A barátnőmé mondjuk inkább maga a Florence BIO arctonik 250 ml, míg Rebekáé a Florence® Biokozmetikumok egyéb darabjai, mondjuk a C-vitamin arcszérum.

De ezeket tényleg nagyon szeretik! Úgy jött egyszer szóba a Florence-család (emlékszem, mert én is ott voltam), hogy a barátnőm mesélte, ezzel az említett Florence BIO arctonikkal mossa le a sminknyomokat, maradékokat, mert ez a legjobb ilyen fajta arctisztításra. Persze, ez a téma is Rebeka viccelődése miatt jött elő, de hamar belátta, hogy ezen dolog őt is érdekelheti. Arctisztító tej is létezik ugyanis még a gyártó termékpalettáján, és rengeteg a bőrünket óvó csodaszer még, amiről szót ejthetnék. Bár én főleg ezeket, az eddig említetteket hallom gyakran a csajoktól, magam pedig hát egyáltalán nem vagyok kozmetikai szakértő… De nézzétek meg magatok is, mert szerintem a példáim jól érzékeltetik, mennyiféle embertípus számára ideális a használatuk a hétköznapokban, katt hát ide: Florence BIO arctonik 250 ml – Florence® Biokozmetikumok.

Kozmetikai szakértőségem teljes hiánya ellenére, simán felcsapnék promóternek egy olyan termékcsaládhoz, ami tényleg két ennyire, a világon mindenben különböző embert simán össze tudott hozni. És valóban, ígéreteseket is írnak egy-két termékről, a weboldalon… Van például olyan furcsán hangzó nevű dolguk, mint a “csiganyál arckrém”, ami a fura neve ellenére nagyon népszerű szérum világszerte. Elképesztően jókat írnak róla a felhasználói vélemények között. Magas koncentrációjú szűrt csiganyálat tartalmaz, 100%-os tisztaságú hialuronsavval. Ez olyan dolog, amit én is igazán használhatnék. Lehet, hogy ki is próbálom.

A többek között sminklemosásra ajánlott Florence BIO 250 ml arctonik pedig tényleg azoknak a legjobb, akiknek a környezeti hatásokon kívül más is igénybe veszi az arcát, tehát sminket kell egy tökéletesen bőrbarát termékkel lemosni, ami szintén tartalmaz hialuronsavat. De persze mindennemű arclemosásra ajánlott, nem csak a sokat sminkelőknek. Pórusösszehúzó hatású továbbá.

Ez az egész most elgondolkodtatott azon is, mennyire sokfélék lettünk nemtől, kortól függetlenül, de ma már az is tök természetes, ha férfiként magam használok ilyeneket, szóval férfitársaimnak is ajánlom az általam fentebbre beszúrt linkre történő kattintást!