Így segített egy visszajáró vevőnek az https://www.e-tanusitas.eu/

Ha egy családias kis virágboltod van, annak van egy csomó előnye: a magad ura vagy, tudod, hogy mennyit bírsz vállalni, a visszatérő vendégek… Ezek mind olyan dolgok, amik szuper hellyé varázsolnak egy munkahelyt. Az már csak a hab a tortán, hogy kb. 6 éves korom óta virágkötő szeretnék lenni.

A minap egy kedves vevőm igen mérgesen érkezett az üzletbe, pont elkaptam telefonbeszélgetése utolsó foszlányát: …nem hiszem el, hogy az energetikai tanúsítványt is nekem kell elintézni, nem elég nekem a gyerek szalagavatója?!

Már elő volt készítve a megrendelt, előre kifizetett csokor, de mielőtt gondterhelt arckifejezéssel az arcán kifordult volna az üzletből, megállítottam, hogy hátha tudok segíteni.

Ha gyorsan van szükségük energetikai tanúsítványra, akkor had ajánljam a https://www.e-tanusitas.eu/-t! Gyorsan, precízen dolgoznak, a helyszíni felmérést követően 24 órán belül megkapják a szükséges dokumentumot, és ezért a gyorsaságért felárat sem kérnek. Sőt, ha még ennél is sürgősebb a dolog, akkor a felmérés után kb. 6-12 órával el tudják küldeni a hitelesített tanúsítvány sorszámát, hogy ha adás-vételi szerződéshez kell ilyen gyorsan, akkor ezalapján már megírja az ügyvéd a szerződést.

A hölgy visszafordult az ajtóból, és visszakérdezett, hogy mi az a honlap. https://www.e-tanusitas.eu/, ismételtem, de megadom a telefonszámukat, akár már most fel tudja hívni őket. Első körben csupán a személyes adatokra, név, elérhetőségek, ingatlan pontos címe lesz szükség. Nem probléma, hogy szombat délelőtt van, rugalmas munkavégzés jellemzi őket, nem probléma, ha hétvége van, vagy pedig este.

Ezután a területi mérnök fogja keresni önt, időpontegyeztetés céljából. A helyszíni felméréshez érdemes előkészíteni a ház építészeti papírjait, amennyiben vannak. Olyanokra gondolom, mint tervrajzok, metszeteket, műszaki rajzok, de ezt biztosan elmondják a telefonban is, ezek ugyanis nagy segítségére vannak a felmérést végző mérnöknek. A felmérés után az adatokat a központnak továbbítják, és elektronikusan vagy futárszolgálattal küldik a kész doksit. Az előbbire most még kedvezmény is van, a környezettudatosság jegyében, sőt, a héten budapesti lakások és házak felmérése is akciós. A honlapon négyzetméter szerinti intervallumokban vannak meghatározva az árak, pesti és vidéki külön. Az itt jelzett árak pedig mindent magukba foglalnak, és számlát is állítanak ki.

A hölgy nagyon hálás volt az ötletért, megadtam neki a telefonszámot, és már tárcsázta is, ahogy kilépett az üzlet ajtaján. Én pedig dudorászva kötöttem tovább a következő szalagavatós csokrot.