Milyen polcra tegyük a virágainkat?

Akinek nagy mennyiségben vannak otthon növényei, az tudja, hogy nem lehet akármilyen polcra helyezni őket. Egy olyan polc, aminek hátul fala van, nyilván nem jó azoknál a növényeknél, amik napfényt igényelnek. Ugyanígy lehetnek elvárásaink a polc teherbírása, méretei, anyaga kapcsán is. Ha nem akarsz nagyon a mélyére merülni a témának akkor már most elmondom: az én meglátásom szerint a salgó polc a legmegbízhatóbb, amit ettől a cégtől érdemes megrendelni: SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer. Mindjárt el is mondom, miért!

Először magáról a polcról néhány mondatban. A salgó polc rozsdamentes fémből készül, ami egyből garancia a strapabíróságra. Mivel a növényeket rendszeresen kell locsolni, a polclemezek óhatatlanul is érintkeznek vízzel. Éppen ezért a fa polcok esetében rendszeresen kell kezelni a polcokat ahhoz, hogy megnöveljük az élettartamukat. Ezzel szemben a fém polcok esetében nem kell ilyennel törődnünk. Sok esetben szabad ég alatt is tartanak ilyen polcokat, hiszen az eső, hó nem ár nekik.

Emellett az állítható polcmagasságnak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen növényt elhelyezhetünk rajtuk, tudunk nekik helyet biztosítani. És ami az egyik legfontosabb érv, hogy nagyon könnyű őket összeszerelni, így szakértőre sincs ehhez szükség.

És hogy miért a RackingLog? Nálam a SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer gyakorlatilag már ugyanazt jelenti, hiszen tőlük tudom gyorsan, kedvező áron beszerezni a salgó polcaimat. Ráadásul garanciát is vállalnak a termékeikre, ami különösen megbízhatóvá teszi őket számomra. Ha tehát salgó polcra van szükségem, akkor mindig hozzájuk fordulok, márpedig ahogy egyre több növényem van, úgy kell egyre több polc is, amin tárolhatom őket.