Motoros virágküldés

Nagyon szeretem a színes illatos virágokat. A kertemben megtalálhatók a legkülönlegesebb tulipánok, rózsák, orchideák és sok egyéb gyönyörű virág is. Létrehoztam egy közösségi média oldalt, ahova a róluk készült képeket töltögetem fel. Olyan népszerű lett, hogy az emberek elkezdtek rám írogatni, hogy tudok-e nekik vinni egy-egy szálat vagy csokrot. Mindig szívesen eleget tettem a kéréseknek, örültem, hogy mások is így rajonganak ezekért a szépségekért. Aztán idővel úgy megnőtt az érdeklődők száma, hogy létrehoztam egy kis virágos vállalkozást. Felvettem pár alkalmazottat, és már nem csak a saját virágaim adtam az embereknek, hanem beszállítókkal is felvettem a kapcsolatot.

A virágok mellett a motorozás a másik szenvedélyem. Ezért kitaláltam, hogy legyen nálunk motoros virágküldési lehetőség. Az ügyfél megírja kinek akar virágot küldeni, és mi motoron elvisszük neki. A MotorTire hu webshopnak köszönhetően sosem kellett attól tartanunk, hogy elkopik a motorgumink, és nem tudjuk teljesíteni a megrendeléseket. Az áruházban a legkülönbözőbb gumikat vásárolhatják meg a motorosok. A cég 2005-ben alakult, és azóta az egyik piacvezető motor-, autó-, és robogógumi forgalmazóvá vált Magyarországon. Először csak a négykerekűek abroncsaival foglalkoztak, aztán 2008-ban a motorokat is felvették a repertoárba. Náluk mindenki megtalálja a neki való gumit, mert rengeteg márka, minden méret, és minden motortípushoz illő abroncs megtalálható az üzletben. Mindezek fejében a vásárlóknak akciókkal és ajándékokkal is kedveskednek.

MotorTire hu

Jelenleg is fut egy promóció a weboldalon, amely keretein belül motoros táskát, akkumulátor töltőt vagy szerszámkészletet nyerhetünk. Nincs más teendő, mint venni 2 db motorabroncsot, feltölteni a számlát a megadott helyre, és izgulni a nyereményért. A promóció keretein belül motoros táskából 50 db kerül elajándékozásra, szerszámos készletből és töltőből pedig 100-100 db. Mindenkinek ajánlom, hogy próbáljon szerencsét, mert nagyon jó minőségű cuccokról van itt szó.

Az általunk kívánt motorgumikat többféle képen is kereshetjük a webshopban. A páros akciók menüben kilistázhatjuk az éppen akciós abroncsokat. Ez királyság, hiszen a motorgumi gyorsan kopó alkatrész, és mindig szívmelengető, ha valamilyen akció keretein belül képesek vagyunk spórolni. Ha nem érdekelnek az akciók, listázhatjuk a termékeket motor típus vagy motor márka szerint. Mindkettő esetén rengeteg lehetőség közül válogathatunk. Ha típus szerint akarunk listázni, akkor – a teljesség igénye nélkül – vannak robogó gumik, verseny motorgumik, slick motorgumik, utánfutó motorgumik és még salakmotorgumik is. Ha pedig konkrétan a kerekünk méretének megfelelő gumik közül akarunk válogatni, akkor a motorgumi kereső felület lesz a megoldás. Itt meg kell adni a kerék szélességét, magasságát és átmérőjét. Ezek után az oldal ki is dobja azokat a gumikat, amelyek a gépünkhöz passzolnak. Ezek a funkciók, az izgalmas akciók és az óriási választék teszik a MotorTire hu webshopot a legjobb abroncs beszerző forrássá.