Virággal és új varrógéppel lepett meg a családom

A virágküldés, a virággal való köszöntés hagyománya, a virágok szeretete évszázados és egyetemes. Virágot küldhet bárki online vagy telefonon, hogy kifejezze szeretetét, együttérzését, gratulációját és születésnapi jókívánságait. A virág mindig jó ötlet, ha születésnapra vagy más különleges alkalmakra küldünk ajándékot. Nagyszerű módja annak is, hogy megmutassa valakinek, hogy törődik vele, ha rosszul érzi magát vagy beteg. A virágokat mindig is a boldogsággal, a romantikával és a szerelemmel társították. Minden alkalom szerves részévé váltak, és dekorációként is gyakran használják őket.

Én szerencsésnek mondhatom magam, mert gyakran kapok virágot a férjemtől és a gyerekeimtől, noha mindig felhívom rá a figyelmet, hogy a cserepes virágnak sokkal jobban örülök, de belátom, hogy olykor-olykor a vágott virágnak is megvan a maga varázsa. És hogy miért szeretem jobban a cserepes virágokat, mint a vágott virágokat? Gyerekkoromban a családomnak mindig volt kertje, és mi termesztettük a saját zöldségeinket és gyümölcseinket. A kert számomra egy varázslatos hely volt, és imádtam a szüleimmel odamenni és a földben játszani. Azt is szerettem látni, hogy mit termesztettek minden évben. A szüleim tavasszal virágokat ültettek, és nyárra rengeteg gyönyörű virágban gyönyörködhettünk. A vágott virágok szépek egy-egy alkalomra, például anyák napjára vagy Valentin-napra, de én inkább egész évben cserepes virágokat szeretnék.

A legutóbb egy különösen szép ajándékkal leptek meg, amibe már anyukámék és anyósomék is betársultak. Kaptam egy elképesztő, vadonatúj, csúcskategóriás varrógépet! Először nem is hittem a szememnek.

Ipari varrógépek - Varrógépek - Varrógépguru

Mint megtudtam, a háztartási és az Ipari varrógépek – Varrógépek – Varrógépgurunál bizonyulnak a legjobb választásnak! A férjem ugyanis elmondta, hogy innen, a Varrógépguru webáruházából szerezték be az ajándékomat, ugyanis érdeklődtem a szervizelés és a kiegészítők iránt. Sőt, még ott volt a több éves garanciám is, amiben persze bízom, hogy nem kell majd élnem vele, de azért megnyugtat, hogy van. Még egy igazi varrodai széket is kaptam! Gondoltátok volna, hogy nagyon kényelmes? Pedig első ránézésre lehet, hogy nem tűnik annak, de ergonómiailag kiválóan illeszkedik a varráshoz szükséges testhelyzetekhez, így ha órákig dolgozom egy ruhán vagy javításon, akkor sem fog úgy fájni a nyakam, a hátam és a derekam, mint korábban. Nagyon örültem neki, hogy a családom erre is gondolt, és ők pedig külön szupernek gondolták, hogy a széket a varrógéppel egy helyen tudták beszerezni. Rá is pillantottam, mik a szervizelés részletei a háztartási gépek esetén az Ipari varrógépek – Varrógépek – Varrógépguru szakembereinél. A varrógép szerelő ugyanis kemény dió, hiszen manapság nem könnyű olyan műszerészt találni, akinek nagy tapasztalata van a különböző masinákat illetően, ráadásul a szervizek gyakran márkafüggőek. Szerencsére a Varrógépguru ilyen téren is nagyon jó lehetőségeket kínál, ugyanis több mint 22 éves tapasztalatukat kiválóan hasznosítják szerelés esetén is. Ilyenkor egy előzetes egyeztetés történik telefonon arról, hogy pontosan mi a probléma, mindez pedig abszolút rugalmasan, személyesen, illetve telefonon egyeztetve is történhet. Ehhez viszont nem árt, hogy ha mi magunk is konyítunk annyira a varrógéphez, hogy minél pontosabban be tudjuk azonosítani a hiba típusát és helyét. Emellett természetesen arra is szükségük van, hogy a gép pontos típusa alapján induljanak ki a helyzetből, így minél több információval tudunk a szerelőnek szolgálni, annál hamarabb a végére érhet a hibaelhárítás. Az “Ipari varrógépek – Varrógépek – Varrógépguru” szlogen mellett nem törpülhet tehát el a háztartásban használatos varrógépeknek értékesítése és esetleges javítása sem, ugyanis számukra ugyanolyan fontos egy háziasszony, mint visszatérő, elégedett vásárló, mint egy profi varró megelégedése a termékek és a szolgáltatások minőségével. De nem csak a náluk megvásárolt varrógépünket, hanem a szabászati gépeket és az ipari vasalókat is várják természetesen szervizelésre, ha probléma akad. Ezeknél pedig ugyanúgy fontos a probléma lehető legszűkebb azonosítása. Ők pedig garantálják, hogy amennyire csak tudják, olyan gyorsan fogják az eszközünkön a javítást, esetleges hibás alkatrész cseréjét megvalósítani.

Ha tehát háztartási gépek vagy Ipari varrógépek – Varrógépek – Varrógépguru a legjobb választás a véleményem szerint. A kiszállítással jelentősen könnyebbé válik az új varrógép vagy egyéb eszköz beszerzése (a férjem is mondta, hogy nagyon megkönnyítette az életüket ez a lehetőség) – ráadásul megnéztem a honlapon, hogy 50 ezer forint feletti rendelés esetén teljesen ingyen viszik ki a rendelést. A szállítást a GLS futárszolgálata végzi, és átlagosan, készleten lévő termékek esetén 1-3 munkanapot vesz igénybe mindez. Az ipari varrógépeket pedig 10 ezer forintért szállítják ki. A fizetési módokat tekintve három opció közül is választhatunk, egyrészt utalhatunk előre is, vagy online, bankkártyával is fizethetünk a weboldalukon. Az utánvétre is van azonban lehetőség, azaz átvételkor, a futárnál is tudjuk rendezni a költségeket.