Virágküldés és más meglepetések

Hatalmas meglepetés ért az egyik nap a munkahelyemen. A recepcióról a szobánkba érkezett a front office maneger és mondta, hogy vár rám egy futár, hogy kis csomagot hozott számomra. Nagyon csodálkoztam, mivel nem rendeltem most semmit, így érdeklődve mentem ki, hogy mit is kaphattam. Egy kis virágos dobozka várt rám, és a feladó a férjem volt, aki ezzel a virággal szeretett volna meglepetést okozni. Ez sikerült is számára, a kedvenc virágaim voltak egy kis dobozkában kompozícióként elhelyezve. Rendkívüli módon örültem neki, a kollégáim egész munkaidő alatt csodálták a meglepetésemet. Hazaérve megköszöntem férjemnek, hogy ennyire udvarias és figyelmes volt mindvégig velem, és elmondtam neki, hogy ez a csokor sokat jelent számomra. Ő pedig elmondta, hogy hogyan találta a virágküldő helyet.

Első körben nem ezt a virágküldő szolgáltatást kereste, hanem a házunkra szeretne napelemes rendszert szereltetni, és erről kezdett el olvasni az interneten.

Annyira belemerült a napelem árak elemzésébe, hogy órákon át csak bújta és bújta az odalakat, hogy a legjobb céget meg tudja találni. Számos olyan céget talált, ahol valami nem felelt meg, hol az ár, hol a szerelési feltételek nem egyeztek a férjem elképzelésével. Végül mégis talált egy számára megfelelőt, aminek már a honlapja is megtetszett számára, nem is késlekedett sokat, rögvest az oldal feltérképezésével kezdte. Nagyon jól tagolt és jól átlátható oldallal találta magát szembe, aminek csak örült, mert a szellős tagoltsággal időt tudott spórolni, nem kellett a különböző menüpontokat keresnie, élből megtalálta azt, ami őt érdekli, ami a napelemek. A jó honlap már fél siker ahhoz, hogy az ember egy megrendelést elindítson, hát még akkora, amikor a jó véleményeket is tud olvasni az érdeklődő. Mert a honlapon olyan pozitív beszámolókat közölnek, az ország egész területéről. Jó olvasni, hogy az elképzelt kW- os teljesítményű napelem rendszereket ki és milyen szeretettel és hasznosulással tudja használni már évek óta. Volt a férjemnek egy elképzelése, hogy mit szeretne látni a házunk tetején, hogy milyen kW-s teljesítménnyel üzemelő napelem rendszert szeretne látni.

A napelem árak ezen ponton nagyon meghatározok voltak, hogy a cég a kiszállítást, felszerelést milyen árkategóriában végzik, ennek a megtudása érdekében a férjem árajánlatot kért a cégtől, melyben megadta a házunk energia fogyasztását felbontva havi szinten, a házunk négyzetméter arányát, valamint a személyes adatait, így várta, hogy az árajánlat megérkezzen. És már azon a napon, amikor megkérte az árajánlatot meg is érkezett, nagyon kedvező volt, és felülmúlta az eddig bekért és kézhez kapott ajánlatokat. Ezért a férjem, csak arra várt, hogy a kis virágdobozommal hazaérkezzek, és együtt rendeljük meg a napelem rendszerünket, ami nagyon jó árban van és abban reménykedünk, hogy hamar felszerelésre tud kerülni. Ez így is lett egy rövid várakozási idő után, jelentkezett a cég, hogy mikor lenne alkalmas az érkezésük, nagyon rugalmas módon kezelték az időpont egyeztetést, végig szem előtt tartva a mi szabadidőnket. Megérkezésükkor rögvest munkához láttak, és a rendszer kiépítése és a napelem felszerelése gördülékenyen ment. Nagyon precízek és nagy szakértelemmel bírtak az felszerelő szakemberek, azóta a napelem rendszerünk kiválóan működik és nagyon hasznos szolgálatot tesz az energia fogyasztásukban, ugyanis a számláink összege kisebb lett, évszaktól függően még a rendszerbe való visszatermeléshez is hozzá tudunk járulni.