Neked van már téli gumid az autódra?

Virágot ajándékozni még mindig nagyon bevett szokásnak számít, hogy ki mit gondol róla, az már más téma. Vannak olyan nők, akik kifejezetten örülnek ennek, sőt, akár egyes alkalmakkor még el is várják a férfi társaiktól, más nők viszont egyáltalán nem foglalkoznak ilyesmivel, nem fontos a számukra vagy éppen teljes mértékben ellenzik is, mert nem szeretnek virágot kapni. És ez a férfiaknál is ugyanígy van: van, aki szeret ilyesmit ajándékozni, mert szép gesztusnak gondolja, vagy éppen ez a legkönnyebb és nem kell rajta gondolkozni. Más férfiak pedig vágott virágot nem, inkább cserepes virágot szeretnek ajándékozni.

Az én párom is ilyen, és ezzel nincs semmi gond. Én is jobban örülök egy cserepes virágnak, mint egy vágottnak, amit aztán pár nap múlva sajnos dobhatok is ki, mindegy, hogy milyen körülmények között tárolom.

A virágárusok azonban még mindig hatalmasat kaszálnak a különböző ünnepek miatt. Ott van a valentin nap, a nőnap, a születésnapok és névnapok, ballagás, diplomaosztó, esküvők, és még sorolhatnám. És nem csak a férfiak vesznek virágokat, ugyanúgy a nők is.

Tőlünk pár sarokra van egy virágbolt, aminek a tulajdonosával nagyon jóban vagyok már évek óta. Neki nagyon szép virágboltja van, mindig tele van szebbnél szebb virágokkal és növényekkel, ráadásul vevők is mindig tolonganak a boltban ezerrel.

Nem csoda, a boltja nagyon szép és igényes, az árak kedvezőek, és emellett ő is és a kollégák is nagyon barátságosak. Igen, hárman vannak, mert akkor a boltja, mint egy kertészet. Rengetegszer kell árut autóval behoznia, ez mostanában sem volt másképp. Előre fel akart készülni a téli időszakra, úgy összepakolni a boltot, hogy minden aztán szépen rendben legyen, bevinni az árukat a boltba, rendszerezve, és ilyesmi. Azonban nem tudott elmenni az áruért időben, mert rájött, hogy eléggé elnézte az időt és már ideje lenne lecserélnie a gumikat az autón télire.

Megkérdeztem tőle, hogy segítsek-e valamiben, de mondta, hogy ezt megoldja, köszöni szépen, úgyis van egy bejáratott cég, akikkel ezt elintézi. Kíváncsi voltam rá, hogy milyen cégről is beszél, így gyorsan elkértem tőle sms-ben a cég honlapcímét, ezt : gumidiszkont.hu/teli-gumi .

Még nem hallottam róluk, de nagyon megtetszett a cég, hiszen az első, amit láttam, azok az árak voltak és szerintem nagyon kedvezőek. Máshol a saját autómra több tízezer forinttal drágábban vettem most is a téli gumikat, és hát nem esett olyan jól, hogy ennyit ki kellett rá adnom. Elolvastam a gyakori kérdéses részt is, amiből sok mindent megtudtam. Nem csak internetről lehet rendelni, de bárki akár telefonról is le tudja adni a rendelését. Ez azért jó, mert meg akarom mutatni majd édesapámnak ezt a céget és hát neki sokkal egyszerűbb, ha inkább telefonál. Az internetes dolgokhoz annyira nem ért.

Ezen felül láttam azt is, hogy van egy gumiabroncs kereső is az oldalon, így sokkal könnyebben megtalálja az ember, hogy mi az, amit keres és nem kell oldalakat végigböngésznie, hogy rátaláljon arra, ami neki kell. Olyannyira menő az oldal egyébként, hogy 10 percenként frissül a kínálat, így az ember mindig azt látja, ami tényleg készleten van. Át lehet venni az abroncsokat személyesen is, mert van néhány átvételi pontjuk is, de ki is szállítják az ország területén bárhova.

Ha téged is érdekel, ajánlom, hogy olvasd el az oldalon ezt a részt, mert minden kérdésedre választ találsz.

Végül egyébként megoldotta a problémát a virágárus, lett téli gumija is elég hamar és még időben, a nagy tömeg előtt sikerült minden árut elszállítania a boltba.