Virág helyett cipőt kaptam ajándékba

Ismerős a https://cipomarket.hu/noi/papucs oldal? Én nagyon sokat szoktam innen vásárolni és a páromnak is rendszeresen megmutatom, hogy az aktuális akciók között melyik cipők a kedvenceim.

Imádom a cipőket, rengeteg van és minden hónapban növelem 1-2 párral a számukat. Nem tehetek róla, minden alkalomra, minden ruhámhoz kinézek egy nagyszerű cipőt, amit persze azonnal meg is veszek.

A https://cipomarket.hu/noi/papucs oldalon van, hogy 60-70%-os kedvezménnyel lehet csodás cipellőkhöz jutni, ezért is szeretem annyira. Szinte mindig találok olyan márkás cipőt, ami szerelem első látásra és le van itt értékelve.

Ezért is nézegetem gyakran az oldalt és mutogatom a páromnak, hogy milyen cipőket láttam éppen.

Volt is nagy meglepetés, mikor a születésnapomon a szokásos reggeli virágcsokor helyett egy csodaszép cipő várt az asztalon.

Azonnal kibontottam, és az egyik olyan cipő volt, amit mutattam neki, de végül nem vettem meg. Mert minden alkalommal szabok magamnak egy havi “cipő keretet”, és csak annak az összegéből vásárlok cipőket. Ez a modell pedig már nem fért bele.

Nagyon örültem az ajándéknak, ki is kérdeztem a páromat, hogy hogyan sikerült megszereznie nekem.

Elmondása szerint nem volt nehéz, hiszen sokszor mutogatta már neki a https://cipomarket.hu/noi/papucs oldalt, ezért megjegyezte a címét. Mikor nem voltam itthon, megnézte mekkora cipőt hordok, le is mérte az egyik belső talphosszát, hiszen az eltérő cipőknek néha eltérő a számozása.

Megnézte a mérettáblázatot az oldalon, megkereste a megfelelő méretet és megrendelte nekem a cipőt. Ennyi volt az egész. Ezzel a figyelmességével pedig roppantul boldoggá tett engem.

Kicsit tartott tőle, hogy nem fog ideérni időben, de már egy héttel korábban megrendelte a munkahelyére, hogy ne fogjak gyanút itthon. Mondta, hogy felesleges volt ennyire korán megrendelnie, mert így is 2 nap alatt már nála volt a cipő. Nem is hozta haza a születésnapomig, nehogy idő előtt megtaláljam a cipőt.

Maga a cipő pedig olyan jó minőségű, mint mindig. Itt minden cipő eredeti az alacsony árak ellenére is. A méretezéssel pedig sosem volt gondom itt. Volt már, hogy más üzletekben össze-vissza voltak méretezve a cipők, de ezeknél a márkáknál szerintem mindig hasonlóan számoznak.

De ha nem vagyunk teljesen biztosak a lábméretünkben, akkor le is tudjuk otthon mérni, utána pedig a mérettáblázatban meg lehet nézni, melyik méret kell.

Úgy lehet a legjobban lemérni, ha fogsz egy papírt, ráállsz és körbe rajzolod a lábadat, vagy valakit megkérsz, hogy rajzolja körbe és leméred. Pofonegyszerű a dolog, és biztosan jó méretet fogsz így rendelni.

Itt mindenféle cipő kapható, a balerina cipőktől kezdve a bokacsizmákon át a papucsokig minden, még szandálok és hosszú csizmák is vannak.

A cipőkön kívül mást is árulnak, van náluk pénztárca és öv is. Férfi és női cipőket is árulnak, ezért néha a páromnak is rendeltem már innen cipőt.

Nagyon szeretem az oldalt a sok akció miatt, általában sok méret is van a cipőkből, amikhez így sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni. Nekem mindig stimmel a méret, de ha valami miatt mégsem jó a megvásárolt cipő, akkor azt vissza is lehet küldeni és visszautalják az árát. Hiszen az a legrosszabb az online vásárlásban, hogy nem lehet felpróbálni a cipőket. Pedig vannak olyan fazonok, amik esetleg méretben jók, de mondjuk egy magasabb lábfej esetén nem a legideálisabbak.

Ezért is jó, hogy itt rugalmasak ebből a szempontból és mindent vissza lehet küldeni egy ideig.

Nagyon szeretem ezt az oldalt, nagyon sok cipőt vettem már innen és nagyon örülök, hogy a párom ennyire tudja, mit szeretnék, és meg is vette nekem a már rég áhított cipőt. Csodásan indult a születésnapom!