Ma a femibion akció és az online gyógyszer vásárlás volt a téma a boltban

A vásárlóink mindig elég érdekes témákról beszélgetnek és gyakran előfordul az is, hogy minket, eladókat is bevonnak a beszélgetésbe. Már írtam róla, hogy mindig érdekes sztorikat hallok itt.

Most például megtudtam, hogy lehet gyógyszereket venni online, és hogy ezek a gyógyszerek a prevenciopatika.hu oldalon gyakran sokkal olcsóbbak, mint a gyógyszertárakban.

Az online gyógyszer vásárlás, mint kiderült, nagyon megbízható. A rengeteg rémtörténettel ellentétben csak teljesen bevizsgált gyógyszereket lehet itt vásárolni, és az árusítóhelyeknek mindig rendelkezniük kell megfelelő tanúsítványokkal, amiket folyamatosan ellenőriznek.

Ezeket mind a virágboltban tudtam meg, mikor egy terhes nő jött, hogy virágot vegyen az Édesanyjának a születésnapja alkalmából, és telefonon beszélgetett egy barátnőjével arról, hogy még mindig tart a femibion akció a neten.

Ezt a mondatot kaptam el a beszélgetésből és mikor letette a telefont megkérdeztem, hogy hogyhogy a neten akciós.

A femibion egy terhes vitamin, amit a terhesség 13.hetétől kell szedni és a magzat védelmét szolgálja. Ezt tudtam, csak azt nem tudtam, hogy online is lehet kapni. A virágbolt mellett sokszor nincsen időm még gyógyszertárba is menni, mert a nyitvatartási időnk teljesen megegyezik.

A hölgy lelkesen elmagyarázta, hogy a prevenciopatika.hu oldalon lehet kapni, rengeteg más gyógyszerrel együtt, és érdemes megnézni, mert sokkal olcsóbban hozzá lehet itt jutni a készítményekhez, mint a gyógyszertárakban. Azt mondta, Ő amit csak lehet innen rendel, mert nagyon megéri, sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni az egyes készítményekhez, gyakran vannak kihagyhatatlan akciók.

Szerinte sokkal kényelmesebb is, Ő nem szeret terhesen buszozgatni, de nem séta távolságra van tőle a gyógyszertár, így nagyon is jól jön neki, hogy lehet online is rendelni.

Természetesen én is utánanéztem a dolgoknak, és tényleg nagyon jó az oldal. Nem csak a femibion akció miatt éri meg, hiszen tényleg rengeteg akciós gyógyszerük van, illetve vannak, amik eleve is sokkal olcsóbbak, mint amennyiért én szoktam venni őket.

A szállítás sem tart túl hosszú ideig, így mindenképpen megéri a prevenciopatika honlapjáról rendelni ahelyett, hogy a gyógyszertárba mennénk.